Belgische voorronde B-Jazz 2023

BELGISCHE VOORRONDE B-JAZZ 2023

Na de succesvolle editie van 2022 is B-Jazz International Contest dit jaar terug met iets nieuws.

Muziekmozaïek, Leuven Jazz en De JazzOntspooring gaan samen op zoek naar jong jazztalent dat klaar is om op internationale podia potten te breken.

Samen organiseren we een voorronde waarbij 8 groepen meedingen naar een finaleplaats voor B-Jazz 2023. Op zaterdag 4 maart zijn we te gast bij De JazzOntspooring in CC Het Spoor (Harelbeke) en op vrijdag 17 maart vind je ons tijdens Leuven Jazz in de stadsschouwburg. Tijdens elke voorronde op deze prachtige locaties presenteren telkens vier jonge bands zichzelf en hun repertoire aan het publiek én aan de jury. Twee van hen gaan door naar de finale in de tweede helft van 2023.

Klinken deze indrukwekkend goede omstandigheden om te spelen jou als muziek in de oren? Zijn jij en je bandleden niet ouder dan dertig jaar? Stel je dan ten laatste op 31 januari 2023 kandidaat via bjazzcontest.be.

Opgelet: de Belgische voorronde van B-Jazz International Contest 2023 staat enkel open voor muzikanten met de Belgische nationaliteit en/of muzikanten die in België verblijven.

Succes en tot op B-Jazz!